محل تبلیغات شما

يکي از مشکلات احتمالي مهاجرت به ترکيه نحوه و مدارک لازم براي تمديد اقامت ترکيه است که طبق سال 2020 ديگر به سادگي نبوده و صرف اين که شما ملکي را اجاره کرده باشيد، نمي توانيد اقامت خود در ترکيه را تمديد کنيد، با توجه به اين موضوع در اين مقاله به روش ها و مدارک لازم براي تمديد اقامت ترکيه در سال 2021 را بررسي مي کنيم.

چرا اصلا براي مهاجرت بايد به ترکيه برويم؟

شايد براي شما هم سوال شده باشد که چرا اصلا به ترکيه برويم که بخواهيم به فکر تمديد اقامت ترکيه باشيم. جواب اين سوال در ويژگي هاي اقتصادي، آب و هوايي، فرهنگ و موارد متعدد ديگر نهفته است که باعث مي شود، انتخاب اکثر ايراني ها مهاجرت به ترکيه و اقامت در اين کشور از طرق مختلف باشد.

اقامت کوتاه مدت ترکيه به چه شکل است؟

افرادي که به عنوان تروريست به کشور ترکيه مراجعه مي کنند بدون دريافت اقامت مي توانند تا 90 روز در ترکيه بمانند ولي اگر بخواهند براي 1 سال در ترکيه بماند و در اصطلاح اقامت کوتاه مدت ترکيه را دريافت نمايند بايد از طريقي اقدام به دريافت اين اقامت نمايند که مي تواند، اقامت براساس تحصيل، کار يا روش هاي ديگر باشد.

اگر اقامت در ترکيه را تمديد نکنيم چه اتفاقي مي افتد؟

اقدام براي تمديد اقامت ترکيه قبل از تمام شدن اقامت شما در ترکيه امري ضروري است زيرا بر اساس اين کشور اگر به موقع براي تمديد اقامت خود مراجعه نکنيد بايد جريمه اضافه ماندن در ترکيه را نيز بپردازيد و از طرفي ديگر اين امکان وجود دارد که به طور کامل شما را از کشور ترکيه اخراج کنند و بدين ترتيب اقامت شما در ترکيه نه تنها تمديد نمي شود، بلکه به طور کامل باطل مي شود.

انواع اقامت در ترکيه

کشور ترکيه به روش هاي مختلفي به مهاجرين اقامت کوتاه مدت يا همان اقامت غير دائمي مي دهد که براي دريافت اين نوع اقامت بايد با دليل و مدرک به اداره مهاجرت ترکيه مراجعه کنيد تا شرايط شما براي دريافت اقامت بررسي شود. اقامت ترکيه براي ايرانيان هم مثل ساير افراد بوده و صرف نظر از اين که به چه روشي مي خواهند اقامت دريافت کنند بايد دليل و مدارک مستند داشته باشند. به هر حال به روش هاي زير ميشه در ترکيه اقامت گرفت.

  1. اقامت کاري
  2. اقامت تحصيلي
  3. اقامت تجاري
  4. اقامت سرمايه گذاري
  5. اقامت از طريق ازدواج
  6. اقامت از طريق تولد فرزند
  7. اقامت از طريق پناهجويي

شرايط لازم براي اقامت کوتاه مدت در ترکيه

اگر مي خواهيد اقامت توريستي يا همان اقامت کوتاه مدت که حداکثر 90 روز است، دريافت کنيد با شرايط اين اقامت را داشته باشيد که توسط اداره مهاجرت اين شرايط بررسي و تاييد يا رد مي شود. از جمله اين شرايط مي توان به موارد زير اشاره نمود.

  1. ارائه مدارک لازم
  2. عدم حضور در ليست سياه (ممنوعيت ورود به ترکيه)
  3. داراي بهداشت و ايمني فردي باشيد
  4. ارائه سوابق کيفري در صورت درخواست مسئولان کشور ترکيه
  5. ذکر آدرس دقيق محل ست فعلي شما

مدارک لازم براي اقامت کوتاه مدت

اگر شرايطي که در بالا گفته شده را داشته باشيد، حال نوبت به ارائه مدارک مي رسد که براي دريافت اقامت کوتاه مدت ترکيه بايد مدارک زير را ارائه کنيد. دقت داشته باشيد که حتما مدارک کامل ارائه دهيد و عکس هايتان جديد باشد.

  1. اصل و کپي گواهينامه
  2. 4 قطعه عکس بيومتريک
  3. بيمه درماني (مخصوص اتباع خارجي)
  4. عدم سو سابقه
  5. اصل و کپي سند اقامت
  6. اصل اجاره نامه که توسط دفتر اسناد رسمي مهر يا امضا شده باشد.

مدارک لازم براي تمديد اقامت ترکيه

نحوه تمديد اقامت ترکيه بسته به نوع اقامت شما در اين کشور داشته و با توجه به نوع اقامت شما در ترکيه مدارک لازم براي تمديد اقامت ترکيه نيز فرق مي کند. ولي به طور کلي و فارغ از نوع اقامت شما در ترکيه به مدارک زير براي تمديد اقامت در ترکيه نياز داريد.

  1. فرم درخواست اجازه اقامت که توسط شما پر مي شود
  2. اصل و کپي پاسپورت و يا سند سفر محضري
  3. 4 عکس بيومتريک (که تازه گرفته شده باشند)
  4. سند اجازه نامه اقامت قبلي
  5. سند براي اثبات توان مالي شما براي اقامت در مدت مذکور
  6. سند مالکيت اقامت متقاضي و يا دعوت نامه
  7. سند بيمه درماني معتبر (دولتي يا خصوصي فرقي ندارد)
  8. ترجمه عقدنامه (براي افراد متاهل)
  9. برگه نفوس
  10. مدارک مربوط به تجديد دوره از موسسات معتبر (فقط براي اقامت تحصيلي)
  11. رضايت نامه والدين (در صورتي که زير سال سن داشته باشيد)
  12. ترجمه شناسنامه به ترکي در سفارت ايران (در صورتي که زير سال سن داشته باشيد)
  13. قبض هزينه هاي مربوط به اداره مهاجرت و دريافت کارت اقامت
  14. کپي سند منزل، تاييد سند ساختمان و کروکي آدرس منزل (اقامت از طريق خريد ملک)

نحوه ارائه درخواست براي تمديد اقامت ترکيه

براي اين که در ترکيه بتوانيد اقدام به تمديد اقامت کشور ترکيه کنيد بايد قبل از هر چيزي از کامل بودن مدارک خود کامل باشيد، زيرا در غير اين صورت به درخواست شما جواب داده نمي شود و به مشکل مي خوريد. دومين نکته مهم براي تمديد اقامت در ترکيه، مراجعه براي تمديد اقامت حداقل 45 الي 60 روز قبل از پايين اقامت قبلي شماست.

بعد از تکميل مدارک لازم براي تمديد اقامت ترکيه، بايد در سيستم درخواست اقامت، اقدام به درخواست نمايد و مجوزي دريافت کنيد که تا تاريخ دريافت کارت اقامت در کشور ترکيه بتوانيد بمانيد. به علاوه براي تمديد اقامت بايد به اداره مهاجرت رفته و هزينه هاي اين ادراه را نيز بپردازيد. در انتها ممکن است اقامت شما در ترکيه به دليل شرايط مختلف رد شود که در آن صورت به شما اطلاع مي دهند ولي صرفا اگر شما را به صورت حضوري در اداره مهاجرت خواستند، نشانه رد شدن تمديد اقامت شما نمي باشد.

شرايط رد شدن تمديد اقامت

به هر دليل ممکن است شرايط رد شدن تمديد اقامت براي شما رخ دهد که بنا به دلايل خاصي است و مي تواند باعث اخراج شدن شما از کشور ترکيه شود، البته اگر طي مهلت مقرر که 10 روز مي باشد از ترکيه خارج نشود مشکلاتي بيشتري براي شما رخ مي دهد که يکي از اين مشکلات پرداخت جريمه است؛ البته شما مي توانيد براي تمديد اقامت خود در ترکيه از روش هاي مختلف اقدام نمايد که ممکن است قبول و يا رد شود. از معمول ترين شرايطي که منجر به رد شدن تمديد اقامت شما مي شود، مي توان به موارد زير اشاره نمود.

  1. عدم مراجعه به موقع براي تمديد اقامت ترکيه
  2. بدون مجوز کار کردن
  3. در خواست اقامت براي مراقبت از فرزند دانشجو توسط والدين
  4. داشتن شرکت خصوصي يا شرکتي که 1 سال از تاسيس آن گذشته ولي هنوز مجوز فعاليت ندارد
  5. سفر توريستي يا تاريخي
  6. انجام اقدامات غيرقانوني و خطرناک
  7. زندگي در ترکيه بدون داشتن اقامت و مجوز قبلي
  8. و .

 

 


دانلود رایگان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها